Selecteer tekst en vertaal (ruim 50 talen)/Select text and translate (more than 50 languages): Im Translator, Online translator, spell checker, virtual keyboard, cyrillic decoder EuroClix, profiteer
van hoge kortingen

WAT KUNT U ZIEN?

Bhutan
Botswana
Cambodja
China
Gambia
India
Indonesië
Laos
Mali
Myanmar (Birma)
Namibië
Noord Korea
Senegal
Sovjet Unie
Thailand
Tibet
Vietnam
Zimbabwe
Zuid Afrika

Nederland


ga 1 pagina terug

DEMOCRATISCHE VOLKSREPUBLIEK KOREA (DPRK)
of kortweg NOORD KOREA

Northern Mystery

Onder deze fraaie naam heeft Shilla Travel (onderdeel van Wereldcontact) een reis samengesteld, die door dit mysterieuze land gaat. Een land, dat in de wereld bekend staat als het meest gesloten land en slechts weinig toeristen toelaat.

En degenen die wel binnenkomen kunnen slechts onder stricte begeleiding een aantal delen bezoeken. Of je nu alleen reist, met twee of met een groep, je krijgt altijd een aantal gidsen mee, want vrij reizen in dit land is ten enen male onmogelijk.
De reis duurt van 2 t/m 16 oktober: 15 dagen waarvan 9 in Noord Korea. De andere dagen zijn reisdagen of verblijf in China. Ik maak natuurlijk van de hele reis een verslag, dat je in chronologische volgorde op deze site kunt lezen. Dus iedere dag wordt beschreven en de foto's die daarbij horen zijn aan de dag gelinkt. De dagen vind je in het menu aan de rechterkant.

Ik wens je veel plezier bij het lezen en kijken. Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je me natuurlijk een mailtje sturen.

De dikke rode lijn is de route van de reis. "Northern Mystery"