(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Tha Mai

Tha Mai is een gemeente in de provincie Chantaburi. Hier woont o.a. de zus van Song, dus komen we hier met enige regelmaat logeren.

Hat Chalao

In 2012 logeren we in Suksamran Resort in Hat Chalao in één van de leuke huisjes daar. Van daaruit gaan we niet alleen op familiebezoek, maar bezoeken ook het aquarium in Lem Sadaet

Lem Sadaet

lemsadaetIn 2018 zijn we hier en verblijven in het Burapha Beach Resort in Lem Sadaet. We verblijven er twee nachten en kunnen er heerlijk relaxen. Er is een prachtig strand waarover het heerlijk wandelen is. De zee is er (nog) schoon. Het gebied behoort niet tot de toeristencentra van Thailand. Er zijn geen bars, massagesalons, en al die andere zaken die je in Thailand in de toeristencentra vindt. Heerlijk rustig dus!

In 2019 logeren we opnieuw een weekje in Burapa Beach resort. Heerlijk om te relaxen, want hoewel het hier in het weekend behoorlijk druk is zijn we van maandag tot donderdag de enige gasten. Heerlijke strandwandelingen en ook een kijkje in het dorp.

Mangrovebos

Vlakbij het Burapha Beach Resort is een mangrovebos waar je een wandeling kunt maken over een plankier en je vanaf een uitkijktoren zicht hebt op de omgeving en het bos. Op 25 november 2018 maken we daar een mooie wandeling. Alles is keurig onderhouden.